Elektra

schakelaars

Nog nooit zijn we zo afhankelijk geweest van elektriciteit, ook in de veehouderij. Het kan dan ook niet anders, door schaalvergroting moeten we taken uit handen geven aan de techniek. Het is daarom van belang dat we op deze systemen kunnen vertrouwen, zij zijn cruciaal als het gaat om de bedrijfsvoering en falen kan vergaande gevolgen hebben. Bij de nieuwbouw dient men dan ook voldoende rekening te houden met vraag vanuit de stal en de wensen van de klant. Daarbij dient goed nagedacht te worden over de verschillende scenarios die zich kunnen voordoen, de risico’s die dit met zich  mee brengt en de beste oplossing voor dit probleem.

Veel problemen kunnen al worden opgelost door een goede voorbereiding. Echter er zullen altijd onvoorziene omstandigheden kunnen optreden, in dit geval is het belangrijk dat u wordt gealarmeerd en een eventuele noodvoorziening tijdelijk alle systemen kan overnemen.

Van de Glind Regeltechniek en Elektra kan u hierbij helpen. Wij kunnen u adviseren met betrekking tot de elektriciteit- en noodvoorzieningen, welke wij ook voor u kunnen installeren en onderhouden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.