Advies

advies

Als veehouder zijn er veel dingen waar je je mee bezig moet houden, van boekhouding tot stalinrichting. Het is dan ook onmogelijk om alle kennis zelf in huis te hebben. Echter het is wel van belang dat alles goed werkt, dat je er op kunt vertrouwen dat de ventilatie goed functioneert, het lichtplan is afgesteld op jou specifieke situatie en de elektrische installatie naar behoren werkt.

Advies ingewonnen bij een specialist kan daarom een waardevolle aanvulling zijn op de bestaande of nieuwe situatie. Van de Glind Regeltechniek en Elektra kan u hierbij helpen. Wij kunnen u adviseren op het gebied van ventilatie, elektra en verlichting voor nieuw- en bestaande bouw. Als het gaat om bestaande bouw kan de kostenbesparing ten opzichte van de huidige situatie al snel oplopen tot honderden euro’s per jaar. Oplossingen waar u aan kan denken zijn:

  • Spaarlampen
  • Hoogfrequente TL armaturen
  • Frequentieregelaars bij ventilatoren en aandrijfmotoren.
  • Warmtewisselaar

Naast de technische oplossingen zijn we ook op de hoogte van de huidige wet en regelgeving en eventuele subsidies waarvoor u in aanmerking komt als u uw bedrijfsvoering wil verduurzamen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op.