Regeltechniek

elektrotechniek

De laatste decennia is er veel veranderd, het aantal boeren in Nederland loopt hard terug en prijzen staan onder druk. Veel bedrijven breiden uit om zo te kunnen profiteren van het schaalvoordeel. Hiervoor zijn we als maar meer gaan vertrouwen op de techniek, meer doen met minder mankracht. De technologie staat echter niet stil en steeds meer wordt mogelijk. Naast gemak voor de veehouder gaat het leefklimaat er voor de dieren ook op vooruit. Doordat de regeltechniek contant bijregeld kan er een meer gelijkmatige klimaat worden gecreëerd en systemen kunnen op elkaar worden afgesteld om een optimale productie te garanderen.

Van de Glind Regeltechniek en Elektra kan u adviseren bij de verschillende vraagstukken waar u tegenaan kunt lopen bij de bouw of renovatie van uw stal. Onderdelen waar wij veel ervaring mee hebben zijn:

  • Ventilatie-regeling;
  • Voer-weging;
  • Pluimveecomputers;
  • Alarmkasten;
  • Temperatuurkasten.

Voldoen de standaard oplossingen niet aan uw wensen? Ook kan kunnen wij u helpen. Wij hebben ervaring met het ontwerpen, programmeren en implementeren van regeltechniek op maat. Hierdoor kunnen we u altijd van dienst zijn hoe uniek uw situatie dan ook mag wezen. Wil u meer weten over de verschillende oplossingen of regeltechniek op maat? Neemt u dan gerust contact op.